piQmo piQmo projekt StockholmArtWeek2018 tips

Barnporträtt med Kimberly Hero

11 april 2018

Nu på lördag, under Stockholm Art Week har piQmo fotograf Kimberly Hero i Galleriet på Kommendörsgatan 28. Vi bjuder exklusivt på ett porträtt av ditt barn.
(Erbjudandet gäller främst piQmos kunder och samarbetetspartners men om tid finns över tar vi även utomstående. Hör gärna av dig till oss på förhand)

Kimberly är professionell fotograf baserad både i Oslo och Stockholm. Hennes mentor inom fotografi är en före detta mode- och reklamfotograf från New York, som också har undervisat på New Yorks Pratt Institute-designskola. Kimberly själv har studerat fotografi på Bilder Nordic i Oslo och arbetat på Bsmart, en stor studio för reklamfotografering i Stockholm. Efter nio år i Oslo har hon äntligen följt sin musa och flyttat tillbaka till Sverige där hon satt upp sin egen butiksstudio i Stockholm. Vi är glada att kunna göra detta samarbete ihop med Kimberly!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply