fotokonst fotokonstnär piQmo StockholmArtWeek2018 utställningar

En fotografisk serie om mänsklig existens

4 april 2018

En av fyra fotokonstnärer som piQmo visar under SthlmArtWeek är Isabel Sancho med “”Hvor er du nå Bjørn Eirik”, en fotografisk serie om mänsklig existens.

Isabel kom på kant med livet när hennes farbror plötsligt och oväntat hamnade i koma. Isabel hade funderingar kring om hennes farbror kunde höra henne och huruvida hennes närvaro berörde honom. Läkaren kunde berätta att människor som vaknar upp ur en koma ofta upplevt att de varit på resa. Detta ledde till ett fotografiskt arbete om livet och livets resa..

Hur vet vi att vi verkligen är här?  Var är vi om vi inte är här?  Vad är sanningen med vår existens och finns det möjligen en parallell värld där vi existerar i andra former eller som en annan person.  De drömmar Isabel hade kring och runt denna händelse visar hon upp i sin fotografiska studie ”Hvor er du nå Bjørn Eirik”. Alla bilder går att se i piQmos Galleri under Stockholm Art Week 11-15 april på Kommendörsgatan 28

"The Ocean" by Isabel Sancho

The Ocean ”Du brukade åka med oss till Spanien om somrarna. Vi spenderade dagarna med att bada I vackra Atlanten.

 

 

 

The Musical Nights

The Musical Nights ”När jag var yngre brukade du bjuda in mina systrar och kusiner på middag. Vi lyssnade till dina gamla skivor till sent på kvällen och alla förälskade vi oss i musiken från 70-talet”

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply