fotokonst fotokonstnär Press tips

Galleriet för de unga trendmedvetna konstköparna

14 februari 2018

Det uttrycker the zeitgeist och vi kallar det mypiQ
..som är piQmos yngre uppstickare. MypiQ tänker hollistiskt om konst, design och inredning, som alla är aspekter av en helheltsbild och ett personligt uttryck man skapar. MypiQ vänder sig till de trendmedvetna köparna som ser sina väggar som en del av sin inredning och som gärna byter konsten i takt med att nya trender kommer, precis som man vill byta kläder med nya trender. Vi bryr oss inte om upplagor eller signaturer. Vi bryr oss om att leverera riktigt bra fotografier, kurerade i säsonger, och printade på miljövänligt syrafritt fine art papper av bästa kvalitet. 

Nikki Devereux, photographer at mypiQ. SS18

Med mypiQ möjliggör vi för den nya generationen konstköpare att hitta riktigt bra fotokonst i aktuella trender till överkomliga priser. Fotografierna presenteras i kollektioner och per säsong. MypiQs priser möjliggör för kontköparen att vara mer spontan i sina köp och klara av ett snabbare byte av sin konst, på samma sätt som man byter kläder för att kunna följa de nya trenderna inom mode. Läs mer om våra kollektioner 

Alla våra fotoverk är exklusiva fine art printar av högsta kvalitet. Vi trycker på syrafritt bomullspapper med hållbar mark- och skogshantering samt att vi använder bästa möjliga ekologiska trycktekniker med återvinning av alla kasetter.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply