fotokonst inspirations bilder piQmo

fotoväggar som inspiration

5 januari 2016

Bifogat ett par inspirationsbilder på interiörer från @byronpowerbird med galleri piQmos foton. Vi tycker det är väldigt kul och spännande att bygga upp med olika fotografier i samma miljö. Att miljöerna är densamma men fotokonsten varierar gör att hemmet också talar olika språk. Fotokonst speglar väldigt mycket identiteten hos köparen. Vill jag passa in, vill jag sticka ut, vill jag visa status, vill jag visa att jag vågar, vill jag visa min egen smak, vill jag visa att jag kan blanda osv. Ingen idé att klura så mycket när man köper. Köper gör man för att man gillar ngt. Analysen om sig själv kan man ta därefter..

inspiration med piQmo fotokonst. Här ed Ralph Turander "fashion 1960´s"

inspiration med piQmo fotokonst. Här ed Ralph Turander ”fashion 1960´s”

Foto från piQmo i interiör från Byronpowerbird. Här med Marcus Nyberg "sorti #3"

Foto från piQmo i interiör från Byronpowerbird. Här med Marcus Nyberg ”sorti #3”

Foto från piQmo i interiör från Byronpowerbird. Här med Marcus Nyberg "sorti #2"

Foto från piQmo i interiör från Byronpowerbird. Här med Marcus Nyberg ”sorti #2”

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Vi ger tips på hur du kan planera en tavelvägg – piQmo blogg 21 november 2016 at 20:34

    […] kommer att återkomma till temat ”tavelvägg” eller ”fotovägg” eftersom det är väldigt många som är oroliga för at göra fel eller inte vet hur man […]

  • Leave a Reply