fotokunst piQmo talenter tips

CYAN galleri stipendutstilling for fotografer

26 januar 2017

CYAN galleri stipendutstilling for fotografer er et arrangement som gir like mye spenning. 72 fotografer stiller i år ut bilder og søknadstekster i konkurranse om publikums gunst. Publikum stemmer på sine favoritter i håp om at deres stemmeseddel skal være den avgjørende som trekkes ut for å tildele stipend til deres yndlingskunstner. Samtidig er man da også med i trekningen om å selv vinne bildet man har stemt på.Åpent for alle, gratis adgang og billig spenning.

Her kan du se katalogen med alle bilder og deltakerliste. Du kan også stemme på og vinne dine favorittfotografier fra utstillingen!

Søndag formiddag 29.januar kl 12-15 har vi søndagsbrunch og speedportfoliodating. Galleri CYAN setter opp bord med liten servering, og alle som ønsker kan sitte ned og bli bedre kjent med fotografene som stiller ut. Som utstiller kan du ta med din portfolio og få speeddate med inviterte kritikere og kuratorer for tilbakemelding og kommentarer på eget arbeid!

I år deler CYAN ut 7 stipender

les mer om de enkelte stipendene og hvordan stipendutstillingen er organisert.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply