fotokunst piQmo

Fotokunstnere sammen for Flyktninghjelpen

14 desember 2015

Skjermbilde 2015-12-14 kl. 13.30.59

 

Lørdag 12 desember holdt et stjernelag av norske og internasjonale fotografer auksjon til inntekt for Flyktninghjelpen. Over 70 fotografer har donert noen av sine egne favorittbilder til auksjonen, blant dem Marcel Lelienhof, Dag Alveng, Agnete Brun, Andrea Gjestvang og Morten Krogvold.

– Det har vært en enorm giverglede og mobilisering. Aldri før har så mange toppfotografer i Norge samlet seg om ett enkelt humanitært prosjekt. Det viser hvor sterkt denne flyktningkrisen Europa står overfor treffer, sier initiativtaker og fotograf Ingvil Skeie Ljones.

Auksjonen brakte inn 120.000 NOK som uavkortet går til Flyktninghjelpen. Fantastisk innsats, pågangsmot og gjennomføringsevne, Ingvil! Vi er glade for å ha kunnet være til hjelp, og igjen GRATULERER!

 

 

til blogg

 

 

 

                                                                                                            

                              

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply