fotokunst piQmo

Affordable Art Fair Stockholm

20 oktober 2015

London, Amsterdam, New York, Seoul og Singapore er noen av byene som er vertskap for Affordable Art Fair (AFF). 1 oktober var det Stockholm sin tur og Magasin 9 i Frihamnen ble forvandlet til et enormt galleri hvor svenske og internasjonale utstillere viste utvalgte verk av både etablerte og up and coming kunstnere. Her er alt til salgs og priset til under SEK 50.000.

Ingen norske gallerier var representert, men galleri piQmo stilte med sterke navn innen fotokunsten og her er inne kan vi hviske litt lavt at Norge snart kommer til å få se mer av piQmos fotokunst og norske fotografer i piQmos onlinegalleri. Vi venter i spenning og gleder oss til å vise dere! Følg oss på piqmo.com og @piqmo.

piQmo på AAF. Fotokunst av Carolina af Ugglas.

piQmo på AAF.
Fotokunst av Carolina af Ugglas.

PiQmo stilte med nye verk ”rett fra labben” av Caroline af Ugglas, kjent sanger og artist med unik framtoning og et helt eget scene- og billedspråk. Det er bare å la seg inspirere!

 

piQmo at Affordable Art Fair. Fotokunst av Sonja Hesslow

piQmo påAAF.
Fotokunst av Sonja Hesslow.

Det er flere nye verk lansert av piQmo, bl.a fra billedkunstner Sonja Hesslow. Vakkert skaper hun sin kunst i fantasiens landskap. Fortellinger, surrealisme og formsikkerhet er ord som dukker opp. Med farger og nyanser skaper hun serier som blir veldig, veldig fine på veggen hjemme!   Utvilsomt ”likable”.

 

piQmo på AAF Fotokunst av  Saga Wendotte og Sonja Hesslow.

piQmo på AAF
Fotokunst av Saga Wendotte og Sonja Hesslow.

Besteseller for helgen ble et foto av Saga Wendotte, Into the woods. Bildet engasjerte mange gjennom helgen. Ekkelt… spennende…passer i barnerommet…vakkert….passer absolutt ikke inne hos barna…sterk og modig. Bildet berørte, og det er det beste komplementet en kunstner kan få! Altså, innertier for Saga Wendotte … og til dere som sikret dere et av få eksemplarer av dette bildet. Selges eksklusivt hos piQmo.com.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply